LHIP Research and Analysis Ab
linie1

DISCLAIMER/ BEGRÄNSNING AV ANSVAR

LHIP IP Research and Analysis Ab (kort LHIP) tjänster är riktade endast mot entreprenör och inte till konsumenten.

Levererade resultat representerar ingen riskbedömning, juridisk rådgivning eller bedömning av en situation i samband med IP rättigheter, men återspeglar endast registersituationen som visas på de överenskomna sökparametrarna. LHIP rekommenderar anlitning av advokat för en bedömning av resultaten såsom rättssituationen.

LHIP utesluter ansvar för lätt vårdslöshet, såvida inte denna skada innebär skada av liv, kropp eller hälsa, garantier eller ansvar enligt lag. Detsamma gäller för överträdelser av LHIPs ställföreträdande agenter.

Ersättningar begränsas i vart fall till maximalt fem gånger orderns netto fakturabelopp som är föremål till tvisten.

FLHIP svarar inte för fullständighet, aktualitet och riktigheten av de använda databaserna.

VARUMÄRKEN - RESEARCH OCH BEVAKNING

Research och bevakning av varumärken innehåller ingen begrepps- eller meningsmässig likhet till de sökta varumärken. Det kann ochså finnas äldre registrerade varumärken, som inte har gjorts känt än. Dessutom kann det finnas icke registrerade kännetecken av olika former som ochså kan leda till tvister (bl.a. generisk användning).

PATENT - RESEARCH OCH BEVAKNING

Research och bevakning omfattar endast redan offentliggjorda dokument. Ansökan om patent publiceras vanligtvis inom 18 till 24 månader efter registreringen. Såvida kan det finnas ytterligare dokument som inte hittas.

DESIGNSKYDD – RESEARCH OCH BEVAKNING

Research och bevakning omfattar endast redan offentliggjorda dokument. I synnerhet hittas inte icke registrerade designmönster. Det kann ochså finnas äldre designskydd som inte har gjorts känt än.

linie3
Imprint|Sitemap|Disclaimer