LHIP Research and Analysis Ab
linie1

LHIP RESEARCH AND ANALYSIS AB kan bli din partner när det gäller internationell research av patent, designskydd och varumärken samt strategiskt kvantitativ analys av patentdata.

Delägare Gudrun Littmann-Hilmer har sammanlagt över 15 års erfarenhet inom research, analys och consulting i samband med patent, designskydd och varumärken. Bland annat jobbade hon under 7 år på ett officiellt tyskt patentinformationscentrum som drivs av det tyska patent- och registreringsverket (Deutsches Patent und Markenamt, kort DPMA). Hon har studerat kemiteknik och företagsekonomi (Dipl-Wi-Ing) med specialisering inom teknisk kemi, processteknik, miljöteknik samt investering i ny teknik. Hennes tekniska fokus ligger inom följande områden:

Delägare Jörg Hilmer har sammanlagt över 10 års erfarenhet inom research av patent, designskydd och varumärken. Även han har jobbat flere år vid ett officiellt tyskt patentinformationscentrum med anknytning till DPMA. Han har studerat till civilingenjör med specialisering på transport- och byggteknik. Teknikmässigt har han erfarenhet främst inom de följande områden:

Våra kunder är bland annat patent attorneys, advokater, start-ups, investerare samt IP experter inom företagen.

Förutom specifik teknisk kunskap bjuder LHIP på en djup och bred kunskap av alla sorters sökverktyg - vi använder oss av de databaser och sökstrategier som hjälper just våra kunder bäst. Bl.a. hittar vi relevant underlag i samband med intrång, opponering och tvister. Vi har särskild kunskap när det gäller interaktionen mellan olika immateriella rättigheter, bl.a. patent och designskydd eller varumärken och designskydd.

Unikt med att samarbeta just med LHIP är den mångsidiga tekniska språkkunskapen. Vi kan söka och läsa patent på svenska, engelska, tyska, franska samt spanska. Vi har även vissa kunskaper inom holländska samt norska och danska.

Vi erbjuder ochså ett mångfacetterat utbud av konkurrensbevakning såväl i klassik form och en mera avancerad IP Intelligence bevakning som innebär konkurrens- och trendbevakning utifrån ett strategiskt kvantitativt perspektiv.

Kontakta oss gärna så återkommer vi inom kort.

linie3
Imprint|Sitemap|Disclaimer